Kontakt

Mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De praktijk adressen, allen bereikbaar onder tel.nr 06 499 29 031:


Vught:
Vlasmeersestraat 76
5261 TD Vught
 

 

  BEREIKBAARHEID:
bushalte voor de deur, station vught cs op 500 meter, gratis parkeren rondom de praktijk.

Den Haag:
Jan van Nassaustraat 111
2596 BS Den Haag
   
  BEREIKBAARHEID:
Eigen vervoer: Via de A12: U rijdt de A12 helemaal uit richting Scheveningen. Aan het einde van de A12 met de stoplichten mee naar links en de volgende stoplichten rechts (op de hoek ziet u het Provinciehuis). U volgt nog steeds richting Scheveningen. Nadat u aan uw recherthand de Kamer van Koophandel bent gepasseerd de eerste stoplichten rechts de Wassenaarseweg op. Vervolgens de eerste stoplichten wederom rechts: u bent in de Jan van Nassaustraat. Er is altijd volop parkeergelegenheid en er is ook een invaliden parkeerplaats voor de deur. Houd er rekening mee dat op werkdagen parkeergeld verschuldigd is en er alleen met pinpas in de automaten betaald kan worden. 
Openbaar vervoer: Vanaf het NS Den Haag Station Centraal met tramlijn 9 richting Scheveningen. Halte Javastraat. Het is ook goed te bewandelen direct vanaf het Centraal Station langs het malieveld; in een kwartiertje bent u er.

 

KvK nummer : 172.53393
NVHK nr. : 07-0961
RBCZ Licentie nummer 170176R
AGB Zorgverlenerscode 90027693
AGB-praktijkcode 90006639

Vergoedingen;
Vergoedingenoverzicht 2018 kunt u terugvinden in de bijlage. Informeer bij uw verzekering of u in aanmerking komt voor vergoeding van een homeopathische behandeling en/of homeopathische medicatie.

Klachten;
Als u een klacht heeft kunt u deze natuurlijk altijd met mij bespreken. Als we er samen niet uitkomen dan kunt u deze melden aan https://www.nvkh.nl/over-ons/klachtenafhandeling-nkvh, of leest u de folder over klacht registratie op https://www.nvkh.nl/media/org/c94969f7e1b942925d66b20e1212ac96.pdf

logo Quasir voor op website

Privacy:

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelend homeopaat, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen.

Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor uw behandeling noodzakelijk zijn en die ik, na uw expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener bijvoorbeeld bij de huisarts.

Wij doen ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij:

 • zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke en medische gegevens,
 • er voor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens

Als uw behandelend homeopaat heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier.

Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

 • Om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de behandeling is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met uw expliciete toestemming.
 • Voor het gebruik voor waarneming, tijdens mijn afwezigheid.
 • voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing.
 • Een klein deel van de gegevens uit uw dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik of mijn administrateur, een factuur kan opstellen.

Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Deze gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard.

PRIVACY OP DE ZORGNOTA

Op de zorgnota die u ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden, zodat u deze nota kan declareren bij uw zorgverzekeraar.

 • Uw naam, adres en woonplaats
 • uw geboortedatum
 • de datum van de behandeling
 • een korte omschrijving van de behandeling, zoals bijvoorbeeld ‘behandeling natuurgeneeskunde’, of 'psychosociaal consult’
 • de kosten van het consult